Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



YouΤube app για Windows Phone


Η Microsoft και η Google μετά την έντονη διαμάχη που είχαν τις προηγούμενες εβδομάδες σχετικά με την έκδοση της εφαρμογής τού YouTube για Windows Phone, αποφάσισαν να συνεργαστούν.

Σε κοινή τους δήλωση στο TNW αναφέρουν πως Microsoft και YouTube εργάζονται από κοινού ώστε να δημιουργήσουν την εφαρμογή, η οποία θα συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από το YouTube και θα είναι διαθέσιμη τον επόμενο μήνα.

Η Google δεν είχε επιτρέψει στη Microsoft να έχει πρόσβαση στα metadata του YouTube, για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο app για τα Windows Phone, με αποτέλεσμα η δεύτερη να δημιουργήσει το app χωρίς τη δυνατότητα προβολής διαφημίσεων, άρα και είσπραξης εσόδων.

Η Google από την πλευρά της είχε ζητήσει από τη Microsoft με επιστολή της να αποσύρει την εφαρμογή έως τις 22 Μαΐου. Στις 22 Μαΐου η Microsoft έβγαλε μία νέα έκδοση με απενεργοποιημένη τη δυνατότητα κατεβάσματος βίντεο και ταυτόχρονα μία ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν πως βρίσκονται σε επικοινωνία με τη Google πιστεύοντας πως μπορούν να συνεργαστούν για τη δημιουργία τής εφαρμογής.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home