Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



[How To] Ξεγελάστε το Google Play και κατεβάστε μη συμβατές εφαρμογές στo Android σας

logo
Δεν είναι λίγες οι φορές που ζηλεύουμε γιατί η συσκευή Android που έχουμε, δεν μπορεί να τρέξει νεότερες εφαρμογές και παιχνίδια λόγω παλαιότητας. Μάλιστα πολλές φορές αυτές όχι μόνο δεν υποστηρίζονται, αλλά δεν εμφανίζονται και στο Google Play.

Θα μου πει κανείς γιατί να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία; Γιατί πολύ απλά μπορούμε αλλά και λόγω του ότι δεν είναι λίγοι οι χρήστες που έχουν περάσει Custom ROMs, με αύξηση του partition της εσωτερικής μνήμης (με δανειζόμενο χώρο από την SD). Αυτό συνεπάγεται ότι όσες  εφαρμογές με την stock ROM ήταν ασύμβατες λόγω μεγάλου μεγέθους, με την αύξηση του partition της συσκευής λειτουργούν πλέον κανονικά.

Αν είστε προχωρημένος χρήστης μπορείτε να ξεγελάσετε το Google Play πειράζοντας τα στοιχεία της συσκευή σας στο αρχείο build.prop. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει για τους νέους χρήστες.

Έτσι έρχεται το Market Helper, μια νέα δωρεάν εφαρμογή, να βοηθήσει όσους έχουν θέματα ασυμβατότητας αρκεί και μόνο να έχουν κάνει root την συσκευή τους.

Αυτό που εκπλήσσει ευχάριστα είναι ότι το Market Helper επιτυγχάνει την όλη παράκαμψη χωρίς να πειράζει το αρχείο build.prop της συσκευής, όπου μάλιστα δεν απαιτεί καν επανεκκίνηση.

market-helper-screenshots

Η εφαρμογή αυτή είναι πολύ νέα και είναι η πρώτη στο είδος της, αρχικά έρχεται με τέσσερα προφίλ συσκευών παράκαμψης (προστίθενται και άλλες κάθε ημέρα) όπου και μπορείτε να κάνετε spoof τη συσκευή σας στις παρακάτω συσκευές:
Samsung Galaxy S3,
Amazon Kindle,
Amazon Kindle Fire HD ,
Asus Nexus 7 3G.

How Τo :

Προσοχή !!! Τα παρακάτω γίνονται με δική σας ευθύνη και εφόσον έχετε πάρει backup της συσκευής σας

0. Προαπαιτεί να έχετε κάνει root
1. Κατεβάστε και κάνετε install την εφαρμογή:
2. Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε συσκευή και πάροχο


3. Πατήστε Activate.


4. Σημαντικό: Μέσω της συσκευής σας μεταβείτε στο Google Dashboard και ανανεώστε τη σελίδα για να δει την υποτιθέμενη νέα συσκευή και να ολοκληρωθεί η αλλαγή.


5. Enjoy…

Η παραπάνω διαδικασία δεν θα πρέπει να σας πάρει πάνω από δυο δευτερόλεπτα.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή αυτή δεν αλλάζει το build.prop  μπορείτε να επανέλθετε στις αρχικές ρυθμίσεις της συσκευή σας  πολύ εύκολα… αρκεί να επιλέξετε restore και από το drop down μενού της λίστας συσκευών να επιλέξετε την πραγματική ταυτότητα της συσκευής σας. Για πιο άμεσα αποτελέσματα προτείνεται η επανεκκίνηση του WiFi/3G σας.

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτή η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο Google Play για προφανείς λόγους, μπορείτε όμως να την κατεβάσετε από εδώ:

DOWNLOAD

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home