Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Tο Motorvision HD επεκτείνεται στην Ευρώπη


Το γερμανικό συνδρομητικό κανάλι για τους φίλους του αυτοκινήτου Motorvision TV συνεχίζει την επέκταση του σε νέες αγορές.

Η αγγλόφωνη έκδοση του καναλιού ξεκίνησε στην Ελλάδα (Ote TV), τη Σλοβενία και τη Ρουμανία σε ανάλυση HD μέσα στον Αύγουστο.

Το Motorvision HD διανέμεται στην Ελλάδα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ TV, στη Ρουμανία είναι μέρος του πακέτου OTT (over the top) της Orange TV, ενώ στη Σλοβενία διατίθεται από την IPTV πλατφόρμα της Telekom Slovenije. Οι συζητήσεις για την επέκταση του καναλιού, που έχει άδεια εκπομπής από την βαυαρική ραδιοτηλεοπτική αρχή BLM, σε άλλες ευρωπαϊκές τηλεοπτικές πλατφόρμες συνεχίζονται.

Το κανάλι, που εστιάζεται στα αυτοκίνητα, τις μηχανές τους, το lifestyle και τα μηχανοκίνητα σπορ, είναι διαθέσιμο σήμερα σε περισσότερες από 35 χώρες.

Στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική προσφέρεται από το Orbit Showtime Network (OSN), και στην Ασία από την TrueVision Thailand. Οι γερμανοί, αυστριακοί και ελβετοί τηλεθεατές βλέπουν το Motorvision TV αποκλειστικά από τη συνδρομητική πλατφόρμα του Sky Deutschland.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home