Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Hackεψαν τη Vodafone Γερμανίας

Η Vodafone στην Γερμανία παραβιάστηκε από hackers, όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της εταιρείας. Οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν πληροφορίες από περίπου δύο εκατομμύρια πελάτες.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας αποκάλυψαν σε μια δήλωση τους ότι η επίθεση φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εξελιγμένη και ενδεχομένως οι hackers υποστηριζόταν από κάποιον από το εσωτερικό της εταιρείας.

Οι κλεμμένες πληροφορίες περιλαμβάνουν ονόματα, διευθύνσεις, γένος, ημερομηνίες γέννησης, αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών και τραπεζικούς κωδικούς. Τα στοιχεία πιστωτικών καρτών, οι κωδικοί πρόσβασης, οι αριθμοί κινητών τηλεφώνων, καθώς και τα δεδομένα των συναλλαγών δεν πειραχθεί από τους hackers, όπως διαβεβαίωσε η εταιρεία τους πελάτες της.

Η επίθεση έχει δηλωθεί στις αρχές επιβολής του νόμου. Οι αρχές ζήτησαν αρχικά από την εταιρεία τηλεπικοινωνιών να μην δημοσιοποιήσει την παραβίαση δεδομένων για να μην διαταραχθεί η έρευνά τους. Εν τω μεταξύ, έχουν εντοπίσει έναν πιθανό ύποπτο του οποίου το σπίτι έχουν ήδη ψάξει.

Οι πελάτες της Γερμανικής εταιρείας έχουν λάβει προειδοποίηση για την αλλαγή κωδικών πρόσβασης και των στοιχείων των πιστωτικών τους καρτών.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home