Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Cosmote: Δίνει 2 μήνες δωρεάν premium Spotify και Data streaming

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  cosmote-spotify.jpg 
Εμφανίσεις:  142 
Μέγεθος:  54,6 KB 
ID: 130677
 Δελτίο Τύπου:
Η COSMOTE καλωσορίζει τη δημοφιλέστερη μουσική υπηρεσία στον κόσμο και προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της από τις 25 Οκτωβρίου, το Spotify Premium σε προνομιακές τιμές και με δωρεάν streaming (Μέχρι 31/01/2014) για να απολαμβάνουν απεριόριστη μουσική.

Με πρόσβαση σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια τραγούδια, οι συνδρομητές της COSMOTE θα μπορούν να φτιάξουν το δικό τους μουσικό κόσμο, ό,τι και αν κάνουν όπου και αν είναι!

Με το Spotify Premium, οι πελάτες της COSMOTE θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους playlists και να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική με κορυφαία ποιότητα ήχου από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet τους, ακόμα και όταν είναι offline.

Μπορούν, επίσης, να μοιραστούν τη μουσική τους στο Facebook, το Twitter, το blog τους ή μέσω e-mail, να ακολουθήσουν αγαπημένους τους φίλους και καλλιτέχνες, αλλά και να «αναθέσουν» στο Spotify να αναγνωρίσει τη μουσική που τους αρέσει και να επιλέξει γι’ αυτούς τραγούδια μέσω του Spotify Radio.

Το Spotify Premium θα παρέχεται αποκλειστικά στους συνδρομητές COSMOTE εντελώς δωρεάν για δύο μήνες (Η προσφορά ισχύει για εγγραφές έως και 25/11/2013 και με δωρεάν data streaming.

Μετά το πέρας της προσφοράς οι συνδρομητές θα μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα προνομιακά προϊόντα της COSMOTE – που πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα- με χρέωση από 5€ το μήνα

( Στην τιμή των 5€ συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ. Η κανονική χρέωση του Spotify Premium είναι 6,99€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.).


Οι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής μπορούν να ενεργοποιήσουν το Spotify Premium από το www.cosmote.gr/spotify και www.whatsup.gr/spotify.

Η COSMOTE, ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις και στο χώρο της μουσικής, δίνει πλέον τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να φτιάξουν το δικό τους, μοναδικό, μουσικό κόσμο ό,τι κι αν κάνουν, όπου κι αν είναι!

Cosmote

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home