Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



eBay Hacked, Αλλάξτε Password (& username) άμεσα!

akv7dnqtirfoxzlrzagl

O Εκπρόσωπος του eBay Inc Kari Ramirez ανακοίνωσε ότι σε κυβερνοεπίθεση που σημειώθηκε μεταξύ των τελών Φεβρουαρίου και των αρχών Μαρτίου εκτέθηκαν πληροφορίες χρηστών του. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι μεταξύ αυτών κλάπηκαν τόσο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κανονικές διευθύνσεις όσο ημερομηνίες γέννησης και κωδικοποιημένα συνθηματικά και τηλέφωνα.
«Προς το παρόν δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τον ακριβή αριθμό των λογαριασμών που επηρεάστηκαν. Παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι ενδέχεται να πρόκειται για μεγάλο ποσοστό λογαριασμών και ζητάμε από όλους τους χρήστες του eBay να αλλάξουν τα συνθηματικά τους» …
Σε πρώτη φάση η δημοφιλής ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου ζήτησε με σχετικό μήνυμα, από τους χρήστες της να αλλάξουν τα συνθηματικά τους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να έχουν “γονατίσει” οι server τους , όπου και εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα, συστήνοντας τους υπομονή και να προσπαθήσουν αργότερα.
Screenshot from 2014-05-21 23:25:49
Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι υπήρξε μη εγκεκριμένη πρόσβαση σε πληροφορίες πιστωτικών καρτών και οικονομικών συναλλαγών, παρόλα αυτά θεωρώ επιβεβλημένη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που δεν μπορείτε να αλλάξετε το password σας, την αλλαγή του ονόματος χρήστη κάτι που μέχρι που γράφονταν αυτές οι γραμμές ήταν εφικτό.

Για περισσότερα μπορείτε να ανατρέξετε στην ανακοίνωση του Reuters εδώ.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home