Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Εγκατάσταση Sopcast Player σε Ubuntu 14.04 μέσω TV-MAXE

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzbTBG_4rVPChGU8XdSwlewQn7m8cWtk6KlN2SXehtukim3m8OV-_RqE5NXSHv22W7c66iKTtPrYXDnlrl3Paa_zxnKJpTuoo4GZ83Q0w_KLzEFRKXN64jgrLZFfaQ-frsH1ZN8KF3akg/s1600/sopcast.png

Για το sopcast player έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές, με αυτό μπορούμε να παρακολουθήσουμε δωρεάν μέσω διαδικτύου από αγώνες ποδοσφαίρου μέχρι σειρές που παίζονται live στο HBO στο AXN και σε άλλα δημοφιλή Αμερικάνικα και όχι μόνο τηλεοπτικά δίκτυα.

Σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να το εγκαταστήσουμε σε Ubuntu 14.04 καθώς ακόμα δεν είναι διαθέσιμο μέσω PPA και δεν είναι τόσο εύκολο να το εγκαταστήσουμε ως έχει υπό νορμάλ συνθήκες. Έτσι θα χρειαστεί να το εγκαταστήσουμε μέσω του TV-MAXE.
Το TV-MAXE για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά τον κόσμο όπως και με το SopCast. Το καλό είναι πως μπορείτε να του προσθέσετε είτε μεμονωμένα κανάλια, είτε λίστες όπως πχ αυτές των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών και ραδιοφώνων που κυκλοφορούν ευρέως στο ελληνικό διαδίκτυο. Από προεπιλογή έχει περίπου 150 κανάλια για να επιλέξετε, με πολύ γνωστά ονόματα, όπως αυτά των National Geographic, Discovery, Disney, NasaTV και πολλά ακόμα. Απλούστατο στην χρήση, λειτουργεί άμεσα και αποτελεσματικά και σίγουρα με την προσθήκη όποιων ακόμα καναλιών επιθυμείτε, θα είναι μια συνεχής πηγή ψυχαγωγίας η ενημέρωσης.

Εγκατάσταση Sopcast Player σε Ubuntu 14.04 μέσω TV-MAXE:

Καθώς το επίσημο PPA του TV-MAXE παρέχει όλα τα τελευταία πακέτα (μαζί και το sopcast player) για Ubuntu 14.04, 13.10,12.10 και Ubuntu 12.04, μπορούμε να το εγκαταστήσουμε δίνοντας μέσω terminal (Ctrl+Alt+T) τις παρακάτω εντολές :
sudo add-apt-repository ppa:venerix/pkg
 
sudo apt-get update
 
sudo apt-get install tv-maxe

Αυτό ήταν, η δύο σε ένα εγκατάστασή σας  μόλις ολοκληρώθηκε .

Καλές θεάσεις!

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home