Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Google Drive for Work με 1ΤΒ


Από το Google I/O 2014 δεν έλειψαν οι ανακοινώσεις για το Google Drive, το οποίο έφτασε τους 190 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες τον μήνα, με τη νέα υπηρεσία για επιχειρήσεις Google Drive for Work.

Το Google Drive for Work σχεδιάστηκε για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο στο cloud και μια υπηρεσία όπου μπορούν να εργάζονται, με το online collaboration να παίζει σημαντικό ρόλο, ενώ η πρόσφατη ανακοίνωση του OneDrive for Business, επίσπευσε τις διαδικασίες για το νέο Google Drive.

Επιπλέον, τα αρχεία στην υπηρεσία κρυπτογραφούνται, ενώ σημαντική δυνατότητα είναι το ανέβασμά τους από όλα τα μέλη της ομάδας και η ταυτόχρονη επεξεργασία από πολλούς χρήστες, με τον δημιουργό (owner) του αρχείου να εγκρίνει τις τελικές αλλαγές.

Επίσης, τα αρχεία του MS Office υποστηρίζονται πλήρως, χωρίς να χρειάζεται να γίνει μετατροπή στο format της Google.

Τέλος η υπηρεσία Google Drive for Work κοστίζει $10/μήνα για κάθε χρήστη, με περιορισμό για 1TB αποθηκευτικό χώρο ανά λογαριασμό.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home