Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Champions League: Το πάνω χέρι... Νοva και OTE


Οι εκπρόσωποι της UEFA έρχονται για να κάνουν την επίσημη παρουσίαση της πρότασής τους για την πώληση των δικαιωμάτων του Τσαμπιών λιγκ και του Γιουρόπα Λίγκα της επόμενης τηλεοπτικής 3ετίας, 2015-18.

Ηδη όμως δίνει προβάδισμα στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης, όπως προκύπτει από τους φακέλους που έχει στείλει στα τηλεοπτικά δίκτυα. Οι επίσημες προτάσεις των τηλεοπτικών εταιρειών θα πρέπει να κατατεθούν ως τις 19 Σεπτεμβρίου.

Η TEAM, γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση της χώρας και έχοντας την πικρή εμπειρία για το πώς η σημερινή κυβέρνηση, ως αντιπολίτευση κατακεραύνωσε τη συμφωνία με την ΕΡΤ, κατέληξε σε ένα νέο μοντέλο, με 3 πακέτα προσφορών. Το βασικό χαρακτηριστικό της είναι η ενίσχυση με επιπλέον 5 αγώνες στη συνδρομητική τηλεόραση, οι οποίοι αφαιρούνται από την ελεύθερη τηλεόραση.

Με τον τρόπο αυτό μειώνεται εκτός από τον αριθμό και το κόστος απόκτησης των ματς με αποτέλεσμα εκτός από τη ΝΕΡΙΤ να υπάρχει ενεργό ενδιαφέρον για τον ΑΝΤ1, ο οποίος φιλοδοξεί για λόγους κύρους να καταλάβει τη θέση που είχε κάποτε το MEGA. Δεύτερον στην περίπτωση του Τσάμπιονς Λιγκ αφαιρεί το δικαίωμα της επιλογής αγώνα από το δίκτυο που θα κερδίσει τη μάχη, και προτείνει την αγορά ζώνης.

Δηλαδή ο νικητής θα πρέπει εξ αρχής να δηλώσει αν θα μεταδίδει τους αγώνες που παίζονται στις 8.00 ή στις 10.00 το βράδυ. Κι αυτή η κίνηση ενισχύει τον κλάδο της συνδρομητικής τηλεόρασης, δηλαδή τη Nova και τον OTE TV.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home