Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η LG σταματά την παραγωγή plasma οθονών



Η τεχνολογία plasma έχει συνδυαστεί με τις μεγάλες οθόνες που έκαναν αρχικά την εμφάνισή τους ως monitors για home cinema συστήματα και στην συνέχεια για οικιακή χρήση.

Τα τελευταία χρόνια, με την επικράτηση αρχικά των LCD και στη συνέχεια των LED οθονών και τηλεοράσεων, έκαναν την εμφάνιση των plasma οθονών όλο και αραιότερη, με τις
εταιρίες να εγκαταλείπουν την τεχνολογία αυτή.

Η LG ήταν μία από τις εταιρίες που συνέχιζε να επενδύει στην τεχνολογία plasma, αλλά αυτό θα σταματήσει.

Σύμφωνα με το Reuters, η LG προς το τέλος του Νοεμβρίου θα σταματήσει την παραγωγή από plasma panels, αφήνοντας την κινέζικη Changhong Electric Co, την μόνη εταιρία που θα κατασκευάζει οθόνες με την τεχνολογία plasma.

Η απόφαση της εταιρείας ουσιαστικά αντικατροπτίζει τη σημαντική μείωση της ζήτησης, με το συγκεκριμένο τμήμα των plasma οθόνών να αποτελεί μόλις το 2,4% των ετήσιων εσόδων για το 2013.

Τέλος, σε συνδυασμό με τις επερχόμενες εορτές, αναμένεται μία πτώση στις τιμές για τις οθόνες αυτές και ενδεχομένως να παρουσιαστούν καλές ευκαιρίες για αγορά μίας plasma τηλεόρασης.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home