Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Νέες Προσφορές OTE Double Play & OTE TV Full Pack


Δελτίο Τύπου:
Απεριόριστη πρόσβαση στο Internet και τηλεφωνία με τα νέα προγράμματα OTE Double Play αλλά και συναρπαστικό θέαμα με ΟΤΕ TV Full Pack μπορούν να συνδυάσουν οι νέοι πελάτες ΟΤΕ για την επικοινωνία και την ψυχαγωγία στο σπίτι μόνο από 39,80 ευρώ το μήνα και με τη δορυφορική κεραία δωρεάν1 για εκείνους που θα επιλέξουν ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου.

Mε τα νέα εμπλουτισμένα προγράμματα ΟΤΕ Double Play -που διατίθενται σε προσφορά- οι συνδρομητές απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση στο Internet με ταχύτητες έως 24Mbps και αξιόπιστη τηλεφωνία με την εγγύηση του δικτύου ΟΤΕ.

Με το Full pack του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν περισσότερες από 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, πάνω από 500 πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο. Ταυτόχρονα μπορούν να απολαμβάνουν ποιοτικά παιδικά προγράμματα, συναρπαστικά ντοκιμαντέρ και το πλουσιότερο high definition μπουκέτο στην αγορά.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα καλέστε δωρεάν το 13888, επισκεφτείτε το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE– COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ), ή την ιστοσελίδα www.ote.gr.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home