Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Gmail 5.0: Material Design και υποστήριξη POP3, IMAP & Exchange


Μια αρκετά μεγάλη αναβάθμιση φαίνεται να δέχτηκε η εφαρμογή Gmail για Android. Οι πρώτες αλλαγές αφορούν την εμφάνιση της εφαρμογής, καθώς ανασχεδιάστηκε με βάση τις αρχές της γραμμής «Material Deisgn», που γνωρίσαμε μέσα από το Android Lollilop. Οι σημαντικές αλλαγές όμως έχουν πραγματοποιηθεί στο «εσωτερικό» της εφαρμογής, καθώς πλέον το Gmail μπορεί να υποστηρίξει και άλλους λογαριασμούς e-mail (POP 3 / IMAP) και όχι μόνο gmail, αλλά και λογαριασμούς exchange.

Με την αναβάθμιση αυτή η Google φαίνεται πως θέλει να οδηγήσει τους χρήστες στην χρήση του Gmail App για διαχείριση όλων των λογαριασμών e-mail, προσφέροντας μια νέα, ενοποιημένη εμπειρία.

Η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά, και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Για τους βιαστικούς, η ομάδα του Android Police έχει δημοσιεύσει το αρχείο εγκατάστασης.

Πάντως, η αρκετά μεγάλη αυτή αναβάθμιση, συμπίπτει χρονικά περίπου και με την παρουσίαση μιας νέας εφαρμογής από την Google, το Inbox by Gmail, η οποία όμως είναι ακόμα σε beta φάση και απαιτείται πρόσκληση για να την χρησιμοποιήσει κανείς.

Σύμφωνα με την Google, το Inbox δεν θα αντικαταστήσει το Gmail, αλλά οι δυο εφαρμογές θα λειτουργούν παράλληλα.

Για όσους δεν βιάζεστε σύμφωνα με το Android Authority η συγκεκριμένη έκδοση δεν έχει ανέβει ακόμα στο Google Play και κατά συνέπεια δεν θα αργήσουμε να την δούμε και επίσημα στις συσκευές μας.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home