Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Πληκτρολόγιο ηλεκτρονικής μελάνης Jaasta

keyboard2
To Jaasta E-Ink είναι ένα πληκτρολόγιο ηλεκτρονικής μελάνης το οποίο μπορεί να αλλάζει τα πλήκτρα του ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. 

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Jaasta E-Ink keyboard είναι ότι δεν αποτελεί μία επιφάνεια αφής πάνω στην οποία προβάλλονται οι εικόνες των πλήκτρων, αλλά αντίθετα είναι ένα πλήρες πληκτρολόγιο, με φυσικά πλήκτρα, τα οποία και προβάλλουν με την τεχνολογία της ηλεκτρονικής μελάνης τα σύμβολα που ανταποκρίνονται στην εφαρμογή που χρησιμοποιεί εκείνη τη στιγμή ο χρήστης, όπως είναι, για παράδειγμα τα γράμματα σε περίπτωση επεξεργασίας κειμένου.

Η εταιρεία που το έχει κατασκευάσει επιδιώκει να συγκεντρώσει χρήματα για την έναρξη της μαζικής παραγωγής του μέσω crowdfunding, επομένως θα το δείτε σύντομα είτε στο Kickstarter, είτε στο Indiegogo. Η τιμή του αρχικά θα είναι ακριβή, καθώς θα κοστίζει περίπου 300 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σύμφωνα με το Slashgear.

Στο πληκτρολόγιο θα είναι ενσωματωμένο και ένα touchpad με multi touch δυνατότητες για ευκολότερη χρήση ενός υπολογιστή. Οι διαστάσεις του πληκτρολογίου της Jaasta θα είναι 391×150 χιλιοστά. Μαζί με το Jaasta E-Ink Keyboard, η εταιρεία ετοιμάζει και ένα συνοδευτικό mouse. Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες του πληκτρολογίου αυτού είναι διαθέσιμες στο www.jaasta.com.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home