Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



USB καλώδιο που είναι αδύνατο να τοποθετηθεί κατά λάθος

http://www.youtube.com/watch?v=gKpfDcds58M

Tι παραπάνω θα θέλατε από ένα τυπικό καλώδιο USB;

Ήρθε επιτέλους η στιγμή που θα δούμε έναν πιο εύκολο τρόπο διαθεσιμότητας του, όπως π.χ. την σύνδεση του καλωδίου στις συσκευές μας χωρίς να κοιτάμε κάθε φορά με ποια κατεύθυνση-δείκτη βάζουμε το καλώδιο στην αντίστοιχη θύρα και χωρίς να αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα, γιατί πολλές φορές βάζουμε το καλώδιο από την λάθος πλευρά και ίσως προκαλούμε ζημία με την πίεση που γίνεται η εισαγωγή του.

Ναι, τελικά αυτό γίνεται και το είδαν κάποιοι live στην CES 2015, όπου παρουσιάστηκε ένα νέο USB αναστρέψιμο βύσμα, δηλαδή είτε το γυρίσετε από τη μία πλευρά, είτε από την άλλη, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συνδεθεί σωστά, ταιριάζει όπως και να τοποθετηθεί. Αυτό θα μας διευκολύνει πολύ στο μέλλον.

Το νέο πρότυπο USB 3.1 Type C πετυχαίνει ταχύτητες έως 10 Gbps για μεταφορά δεδομένων μεταξύ συσκευών που το υποστηρίζουν, ενώ θα είναι μικρότερες οι ταχύτητες εάν το τοποθετήσουμε σε παλαιότερες συσκευές, λογικό αυτό.

Πιθανολογείται ότι ήμαστε πολύ κοντά στο να περάσει την γραμμή παραγωγής και να το χρησιμοποιήσουμε και εμείς, οι απλοί καταναλωτές.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home