Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Apple Search η απάντηση στο Google Search (?)



Apple και Google ανταγωνίζονται μανιωδώς μεταξύ τους από τότε που η δεύτερη μπήκε στον χώρο των smartphones, κάτι που ώθησε τον εκλιπόντα Steve Jobs να κυρήξει “θερμοπυρηνικό πόλεμο” εναντίον του Android OS. Αυτός ο ανταγωνισμός ίσως περάσει πλέον στο γήπεδο της Google, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cult of Mac η Apple πιθανότατα ετοιμάζει τη δική της μηχανή αναζήτησης!
Το συμπέρασμα βγήκε όταν εντοπίστηκε αγγελία της Apple για θέση εργασίας μηχανικού που θα ασχοληθεί με το project:
Apple Search, μια πλατφόρμα αναζήτησης για εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες που θα φέρει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τους υπολογιστές και τις φορητές συσκευές τους”.
Σημειώνουν, επίσης, ότι η Apple έχει προχωρήσει σε διάφορες κινήσεις που ίσως υποδεικνύουν πως εργάζεται επάνω στο project εδώ και αρκετά χρόνια, όπως η πρόσληψη του William Stasior (επικεφαλής αναζήτησης σε AmazonAltaVista) το 2012, η αποστολή web-bots από τους servers της, αλλά και το λανσάρισμα του φωνητικού βοηθού Siri που χαρακτηρίζεται ως “do engine”.
Τέλος, να σημειωθεί ότι το 2016 λήγει η συμφωνία που είχε υπογράψει η Apple με τη Google για χρήση της μηχανής αναζήτησης στον Safari browser.

Με δεδομένο ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτε από τα παραπάνω, πιστεύετε ότι θα έχει νόημα μια τέτοια κίνηση από την Apple;

Για περισσότερα εδώ .

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home