Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Ελληνική ποδοσφαιρική μπίζνα έχει πάντα έναν κερδισμένο

Θαυμάστε τον κόσμο της ΑΕΚ που γνωρίζοντας ευθύς εξ αρχής τις δυνατότητες της ομάδας του έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ μέσα στο γήπεδο μετατρέποντας το σε πραγματική γιορτή !

Για την ιστορία κάποιος από αυτούς που θέλουν να λένε ότι κόπτονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και το βλέπουν ως άθλημα και όχι ως μαφιόζικη μπίζνα... να πει στον κύριο Περέιρα ότι έπαιζε με την ΑΕΚ της Β' Εθνικής (αυτή με τα εννέα αμούστακα ελληνοπούλα που όλα μαζί κοστίζουν δεν κοστίζουν όσο μια πρωτοκλασσάτη μεταγραφή του Ολυμπιακού) και όχι με την Barcelona στο Camp Nou.


Το να πανηγυρίζει κατά αυτόν τον τρόπο, με ένα γκολ διφορούμενο και λίγα λεπτά πριν λήξει ο αγώνας (γαμώντας ένα γήπεδο κυριολεκτικά) τον μικραίνει σαν προπονητή και σαν ομάδα...

Τώρα τον λόγο έχει η πολιτεία όπου ναι μεν καλώς να τιμωρήσει την ΑΕΚ γιατί δεκαπέντε από τους εβδομήντα χιλιάδες "μάσησαν" από τα καμώμαματα του Περέιρα και μπήκαν στο γήπεδο, αλλά περιμένουμε με πνεύμα ισονομίας και δικαιοσύνης να εγκαλέσει και αυτόν που πουλώντας για ακόμη μια φορά υπέρμετρη Ολυμπιακοφροσύνη κατάφερε και πάλι να "γκρεμίσει" ακόμα ένα  γήπεδο παραμένοντας ατιμώρητος.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home