Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Windows 10.. αυτό το καλοκαίρι


Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η τελική έκδοση των Windows 10 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2015 σε 190 χώρες και 111 γλώσσες.
H Microsoft δεν έδωσε την ακριβή ημερομηνία, αλλά σίγουρα αναμένεται να δούμε το νέο λειτουργικό τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι το φθινόπωρο.
Το νέο λειτουργικό της Microsoft θα είναι δωρεάν για αναβάθμιση από τα προηγούμενα λειτουργικά της εταιρείας, Windows 7, Windows 8 και Windows 8.1.
Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τη συνεργασία της με τη Lenovo, για smartphones με λειτουργικό Windows 10 από την κινέζικη εταιρεία.
Επίσης, θα υπάρχει και μία συνεργασία με την Xiaomi, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν θα κυκλοφορήσουν smartphones από την εταιρεία με λειτουργικό Windows 10, αλλά το σίγουρο είναι ότι κάποιοι χρήστες του Xiaomi Mi 4 θα συμμετάσχουν στο Windows Insider Program, ώστε να δοκιμάσουν τα Windows 10 Technical Preview και να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στην Microsoft.
Επίσης, η εταιρεία λύσεων ασφαλείας Qihu 360 της Κίνας, θα δώσει δωρεάν τα Windows 10 στους πελάτες της, ενώ η επίσης κινέζικη εταιρεία Tencent [υπηρεσίες social gaming] θα προσφέρει τα Windows 10 δωρεάν ως αναβάθμιση, δημιουργώντας ταυτόχρονα κάποιες εφαρμογές για τους πελάτης της που θα είναι προεγκατεστημένες στο νέο λειτουργικό.
Σημαντικό άνοιγμα προς την αγορά της Κίνας παρατηρούμε σε αυτό το στάδιο για την Microsoft που θέλει να επεκταθεί όπως όλα δείχνουν σε μία ανερχόμενη αγορά.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home