Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έως και €400 πιο οικονομικά τα Samsung Galaxy S6 & S6 Edge στη Vodafone

 

Η Vodafone διαθέτει μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της και το Vodafone eShop τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 Εdge από σήμερα, 17 Απριλίου 2015. Με τα νέα 4G+ smartphones, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συνδυάσουν την τεχνολογία και το design των νέων συσκευών της Samsung με την εμπειρία mobile internet στο 4G+ δίκτυο της Vodafone.

Τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 Edge ξεκινάνε από τις προτεινόμενες τιμές €769 και €899 αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή έως και 400€ φθηνότερα με νέα 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Red 1. Επιπλέον, μόνο στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν αποκλειστικό πακέτο με αξεσουάρ Samsung στην τιμή των €39,90 που περιλαμβάνει ασύρματο φορτιστή και διάφανη θήκη.


Εκτός από τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge, στα καταστήματα Vodafone μπορούν όλοι να αποκτήσουν τα Samsung 4G+ smartphones, Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge και Galaxy S5 4G+, έως και 500€ φθηνότερα με νέα 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Red 1.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα Samsung 4G+ smartphones από την Ομάδα Internet της Vodafone, η οποία είναι η μόνη πιστοποιημένη από την Samsung, σύμφωνα με τη Vodafone.

Περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S6 μπορείτε να πάρετε εδώ και για το Samsung Galaxy S6 Εdge εδώ.
Για το πακέτο αξεσουάρ του Galaxy S6 κάντε κλικ εδώ και για εκείνο του Galaxy S6 Edge σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home