Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Google θα παρουσιάσει το Android M


Στο συνέδριο Google I/Ο 2015 θα παρουσιάσει η εταιρεία την επόμενη έκδοση του Android, με κωδική ονομασία Android M.
Όπως συνηθίζει η Google, στο Google I/O αναμένεται να παρουσιάσει τις σημαντικότερες αλλαγές που θα έρθουνη με το νέο Android, χωρίς, πιθανόν, να μπει σε λεπτομέρειες. Όμως, περισσότερες ανακοινώσεις περιμένουμε για το Android for Work.
Αφορμή και αιτία για τα σχόλια αποτελεί το παρακάτω screenshot, poy που προέρχεται από δημοσίευση της Google, στο οποίο αναφέρεται ότι το "Android M φέρνει την δύναμη του Android σε όλους τους χώρους εργασίας".
Google Android M
Το επίμαχο screenshot
Εκτός από το νέο Android, περιμένουμε ανακοινώσεις σχετικά με τα Projects Ara και Tango της Google, καθώς τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου [18:30 ώρα Ελλάδας] και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από εδώ, ενώ το πρόγραμμα των παρουσιάσεων βρίσκεται εδώ.
Τέλος, το μόνο που έχουμε να κάνουμε μέχρι τότε, είναι να μαντέψουμε ποιο γλυκό με αρχικό γράμμα το "Μ" θα δώσει το όνομα του στο επόμενο Android.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home