Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Δυνατότητα προεγγραφής σε νέες εφαρμογές του Google Play


Μια νέα λειτουργία προστέθηκε στο Google Play μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να κάνει προεγγραφή σε μία εφαρμογή που τον ενδιαφέρει, ώστε να ενημερωθεί όταν αυτή γίνει διαθέσιμη.

Η νέα λειτουργία είναι ένα επιπλέον εργαλείο στους developers Android εφαρμογών που μπορούν να ανακοινώσουν την εφαρμογή τους στο Google Play και όταν γίνει διαθέσιμη οι χρήστες που έχουν κάνει εγγραφή θα ενημερωθούν αμέσως.

Μπορεί για τους νέους developers αυτό να μοιάζει περιττό, αλλά για τα μεγάλα studios παιχνιδιών ή εφαρμογών που έχουν χτίσει το brand name τους, η νέα λειτουργία είναι αρκετά χρήσιμη.

Η Google πιστεύει πως η λειτουργία αυτή είναι χρήσιμη επειδή βοηθά τους χρήστες να μένουν ενήμεροι για τις εφαρμογές που τους ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην αύξηση της δημοτικότητας της επερχόμενης εφαρμογής.

Ωστόσο, η λειτουργία αυτή δε θα είναι προεπιλεγμένη σε όλες τις εφαρμογές, με τον δημιουργό να επιλέγει αν θέλει να την χρησιμοποιήσει.

Μέχρι στιγμής, η πρώτη εφαρμογή που ενσωματώνει τη νέα λειτουργία είναι το παιχνίδι Terminator Genisys: Revolution, που βασίζεται στην επερχόμενη ταινία Terminator Genisys.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home