Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



To YouTube Gaming έρχεται το καλοκαίρι



youtube gaming

Η Google παρουσίασε το YouTube Gaming, μία νέα υπηρεσία που θα συνδέει με διάφορους online τρόπους τους ενδιαφερόμενους με τα παιχνίδια. 

Το YouTube Gaming θα ξεκινήσει την λειτουργία του μέσα στο φετινό καλοκαίρι και ήδη καλεί τους ενδιαφερόμενους να μπουν στο gaming.youtube.com και να δηλώσουν ότι θέλουν να ενημερωθούν για το πότε θα είναι έτοιμη η υπηρεσία.

Εκτός από την online υπηρεσία, θα υπάρχει και η ανάλογη εφαρμογή για smartphones και tablets, μέσω της οποίας θα μπορούν οι gamers να μένουν συνδεδεμένοι, να επικοινωνούν με videos, live streams και άλλο υλικό από την gaming ζωή τους.

Σύμφωνα με το επίσημο blog του YouTube, μέσα στο YouTube Gaming θα μπορεί να βρει κανείς περισσότερα από 25.000 σελίδες για κάθε παιχνίδι, με ένα σημείο στο οποίο θα είναι συγκεντρωμένα όλα τα σχετικά videos και το υλικό για κάθε παιχνίδι, χωρίς να είναι ανάγκη ο κάθε gamer να ψάχνει με τις ώρες εκείνο που θέλει.

Με την ίδια λογική, θα εμφανίζονται και οι προτάσεις πληκτρολόγησης, αφού μόλις κάποιος πληκτρολογήσει “Call” στην αναζήτηση, θα προκύψει το “Call of Duty”.

Για πολλούς αναλυτές, το YouTube Gaming προέκυψε μετά από την αποτυχία της Google να εξαγοράσει την πλατφόρμα εκπομπής και παρακολούθησης gameplay, Twitch, η οποία πέρασε τελικά στα χέρια της Amazon.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home