Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



H Ευρώπη ψήφισε ενάντια στην ουδετερότητα του Διαδικτύου

 
Μια σειρά από μέτρα που προτάθηκαν για να προστατέψουν την ουδετερότητα του Διαδικτύου απορρίφθηκαν σήμερα στη σχετική ψηφοφορία από την Ευρωπαϊκή βουλή.

Οι υποστηρικτές της ουδετερότητας στο Διαδίκτυο λένε ότι το πακέτο που εγκρίθηκε τελικά είναι ασαφές και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί από τις μεγάλες εταιρείες για να κάνουν συμφέρουσες συμφωνίες εις βάρος μικρότερων εταιρειών και καταναλωτών, σε ό,τι αφορά την ταχύτητα της πρόσβασης στο Internet.

Για παράδειγμα, εταιρείες μπορεί να προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση σε κάποιες υπηρεσίες, εκτός data plan. Αυτό μπορεί να είναι συμφέρον για αυτούς που μπορούν να επωφεληθούν, αλλά εις βάρος εκείνων που δεν μπορούν, είτε αυτοί είναι μικρότερες εταιρείες, είτε απλοί καταναλωτές.

Το σώμα των ευρωπαϊκών ρυθμιστικών αρχών [BEREC] έχει τώρα στη διάθεση του 9 μήνες για να προωθήσει τις οδηγίες προς τις ρυθμιστικές αρχές κάθε κράτους.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home