Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Νέο Hacker group απειλεί να ρίξει το Xbox Live και το PlayStation Network


Ένα νέο hacker group δημοσίευσε απειλές ότι θα ρίξει το Xbox Live και το PlayStation Network τα Χριστούγεννα και ότι η επίθεση θα διαρκέσει μία εβδομάδα.
Οι Phantom Squad δημοσίευσαν την απειλή τους στο Twitter :


To group αυτό αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τους Lizard Squad, αν και φαίνεται ότι έχουν κοινούς στόχους με το group το οποίο πια έχει διαλυθεί και τα μέλη του έχουν συλληφθεί.

Οι Phantom Squad έχουν βάλει στο στόχαστρό τους διάφορους game servers, όπως για το Call of Duty: Black Ops 3, Xbox Live, PlayStation Network, Star Wars: The Old Republic, Grand Theft Auto 5, ακόμα και την ιστοσελίδα του Reddit.

Όταν ρωτήθηκαν πια είναι τα κίνητρά τους για αυτές τις επιθέσεις οι Phantom Squad απάντησαν απλά ότι "Γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια στον κυβερνοχώρο"


Είναι άγνωστο αν οι Phantom Squad θα καταφέρουν τελικά να ρίξουν τα δημοφιλή δίκτυα της Sony και της Microsoft τα Χριστούγεννα. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη κάποια "δείγματα δουλειάς" που έχουν παρουσιάσει μέχρι σήμερα, ίσως θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες δυσλειτουργίες στα αναφερόμενα δίκτυα.


Το περασμένο χρόνο οι Lizard Squad είχαν επιτεθεί στο PlayStaion Network και στο Xbox Live επίσης τα Χριστούγεννα "για την πλάκα". Ας ελπίσουμε η Sony και η Microsoft να έχουν ενισχύσει την ασφάλειά τους μέχρι τότε προκειμένου να αποκρούσουν τυχόν επιθέσεις των Phantom Squad ώστε να μην χαλάσουν τα Χριστούγεννα για τους gamers.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home