Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το WebTorrent φέρνει το BitTorrent στο web


Μία σχετικά νέα τεχνολογία φέρνει τις δυνατότητες του BitTorrent στο web. σε οτι αφορά το streaming.

To BitTorrent παρουσιάστηκε το 2002 και έχει χρησιμοποιείται για τη μεταφορά petabytes από data στο Internet κάθε μήνα. Μία νέα τεχνολογία όμως δείχνει πλέον πιο επίκαιρη.
Ο λόγος για το WebTorrent, το οποίο αναπτύχθηκε από τον Feross Aboukhadijeh, απόφοιτο του Stanford University. Τεχνολογία αυτή έχει ήδη προσελκύσει ο ενδιαφέρον του Netflix και άλλων εταιρειών.
Το WebTorrent έρχεται να καλύψει το κενό την εποχή που το video streaming έχει γίνει mainstream στο εξωτερικό. To WebTorrent λειτουργεί ως εξής: Φανταστείτε ότι επισκέπτες ενός site όπως το YouTube μπορούν να βοηθήσουν στο hosting του περιεχομένου του.
 
 Το WebTorrent είναι ένας BitTorrent client για το web. Και για να λειτουργήσει δεν χρειάζεται κάποιο configuration ή εγκατάσταση.Το WebTorrent είναι γραμμένο σε JavaScript και χρησιμοποιεί WebRTC για peer-to-peer μεταφορά.
Το WebTorrent δεν είναι συμβατό με Internet Explorer... και δεν επικοινωνεί με τους παραδοσιακούς torrent client που χρησιμοποιούν UDP και TCP, αντί WebRTC.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home