Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Οι χάρτες Here εγκαταλείπουν τα Windows

Lumia-here-maps
 
Μπορεί οι χάρτες Here να είναι άμεσα συνδεδεμένοι με το Windows οικοσύστημα, αλλά αυτή η κατάσταση έρχεται να αλλάξει ριζικά. 
Οι χάρτες Here ανακοίνωσαν την λήξη της υποστήριξης των Windows 10, με την ταυτόχρονη απόσυρση της εφαρμογής για τα Windows 10 από το Windows Store, από τις 29 Μαρτίου και έπειτα. Όσοι χρησιμοποιούν συσκευές Windows Phone 8, θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν μία έκδοση των χαρτών Here, με τη διαφορά ότι τα updates δεν θα αφορούν στους χάρτες, αλλά στη διόρθωση κάποιων σφαλμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χάρτες Here ανήκουν από τον τα τέλη του 2015 σε ένα κονσόρτσιουμ που αποτελείται από τις εταιρείες Audi, BMW και Daimler και δεν φαίνονται διατεθειμένες να ασχοληθούν με το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, αλλά θέλουν να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στο Android και το iOS.
Στο επίσημο blog των χαρτών Here σημειώνεται ότι η προσπάθεια προκειμένου να είναι εφικτή η ανάπτυξη των χαρτών για τα συστήματα με Windows 10 είναι μεγάλη και η εταιρεία δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για αυτό. Μετά τις 30 Ιουνίου, η εφαρμογή Here maps για τα Windows 10 δεν θα είναι λειτουργική και θα μπορεί να αντικατασταθεί από τα Windows Maps που θα είναι προεγκατεστημένη στα smartphones με λειτουργικό Windows.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home