Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Μεταδόσεις Ultra HD στο Euro 2016


Αυτό που θα λείπει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου, θα είναι διαθέσιμο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στη Γαλλία: ορισμένοι αγώνες θα μεταδοθούν σε ανάλυση Ultra HD, τουλάχιστον από την ιταλική δημόσια τηλεόραση.

Από το ξεκίνημα του πρώτου τηλεοπτικού καναλιού στους δορυφόρους Astra στην έκθεση IFA 2015 όλο και περισσότερο περιεχόμενο προσφέρεται σε ανάλυση Ultra HD. Ωστόσο, οι ζωντανές μεταδόσεις σημαντικών αθλητικών γεγονότων εξακολουθούν να περιλαμβάνονται στις εξαιρέσεις. Έτσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο δεν θα μεταδοθούν σε ανάλυση Ultra HD. Αντιθέτως, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στη Γαλλία θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τουλάχιστον για την Ιταλία.

Όπως αναφέρει το ολλανδικό περιοδικό Satellite Magazin, η δημόσια ιταλική τηλεόραση RAI σκοπεύει να μεταδώσει συνολικά οκτώ αγώνες σε ανάλυση UHD, ανάμεσα τους τον αγώνα της έναρξης του πρωταθλήματος, τους δύο ημιτελικούς, καθώς και τον τελικό. Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από την δορυφορική συνδρομητική πλατφόρμα Tivusat στους Hotbird 13E.

Ωστόσο, οι αγώνες αυτοί θα μεταδοθούν με κρυπτογράφηση, έτσι μόνο οι συνδρομητές της Tivusat που έχουν στην διάθεση τους την κατάλληλη smart card και δέκτη UHD, θα έχουν τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσουν στην ανώτερη ποιότητα εικόνας.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home