Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



[Οδηγός] Pangu JailBreak iOS 9.2 - 9.3.3

iT71Wa9.png
Προχθές σας ενημερώσαμε για την έλευση του iOS 9.2 – 9.3.3 Jailbreak tool από την Pangu Team. Σήμερα, σας έχουμε έναν αναλυτικό οδηγό (via nikosgnr) για να προχωρήσετε με επιτυχία στο JailBreak της συσκευής σας:
Παρακάτω θα δούμε βήμα – βήμα τη διαδικασία για το Jailbreak της συσκευής. Προτού ξεκινήσουμε θα πρέπει να αναφέρουμε 2 βασικά θέματα.
Η όλη διαδικασία μας πάει κάποια χρόνια πίσω, αλα JailBreakMe, χωρίς να χρειάζεται πλέον η χρήση PC για την εγκατάσταση του Profile με το App.

Όλα θα γίνουν απευθείας απο τον Safari της συσκευής πηγαίνοντας εδώ http://jailbreakme9.com/ και πατάμε το Install. Ουσιαστικά ο τρόπος εδώ μας απαλάσσει απο τη δημιουργία iD για το Profile και την εγκατάσταση του. Είναι όλα έτοιμα και ήδη Verified.

OCSVm2k.png
Τα βήματα μετά είναι ίδια με τον αρχικό οδηγό και το PP απο το PC μας, με τη μόνη διαφορά εδώ πως δε χρειάζεται να δηλώσουμε κάποιο iD για την εγκατάσταση του Profile.

Αντιθέτως θα το δούμε έτοιμο ως "AKRAM AL NEANI...". Επιλέγουμε να είναι Trusted, επιστρέφουμε στο Springboard της συσκευής και ανοίγουμε το εικονίδιο του PP.

rcYLrPW.png

pynjCgG.png
Όπως ακριβώς λοιπόν και στον αρχικό οδηγό, επιλέγουμε τη λήψη ειδοποιήσεων, ξετικάρουμε το κουτάκι και πατάμε στο κύκλο. Για την ολοκλήρωση μετά απλά θα χρειαστεί να κλειδώσουμε τη συσκευή με το Power Button να πάρουν όλα το δρόμο τους.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home