Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Microsoft: συγγνώμη που ενοχλούμε... αλλά αναβαθμίστε



Παρά την έντονη κριτική που έχει δεχτεί τους τελευταίους μήνες, αλλά και τις νομικές της περιπέτειες, η Microsoft φαίνεται ότι δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθειά της να πείσει τους χρήστες να μεταβούν στα Windows 10.
Έτσι, θέλοντας να μας υπενθυμίσει ότι σύντομα, στις 29 Ιουλίου 2016, θα λήξει η προθεσμία για τη δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10, για όσους διαθέτουν κάποια παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο notification, το οποίο μάλιστα αυτή τη φορά προβάλλεται σε πλήρη οθόνη. Μπορεί η νέα αυτή κίνηση της εταιρείας να διευκολύνει ορισμένους χρήστες, που πράγματι επιθυμούν να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους σύστημα, αλλά απλά ανέβαλαν τη διαδικασία για διάφορους λόγους, σίγουρα όμως όσοι έχουν αποφασίσει ότι δεν ενδιαφέρονται για την πρόταση της Microsoft, μάλλον θα ενοχληθούν από την παρεμβατική αυτή μέθοδο... «υπενθύμισης».


[via]

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home