Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Τo Windows 10 Anniversary Update δεν ανοίγει USB Εξωτερικούς & Partitions

 

Όπως είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο post η Microsoft έχει δώσει στην διάθεση του  κοινού το Windows 10 Anniversary Update.

Δυστυχώς όμως τα νέα δεν είναι καλά καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες παραπονιούνται για δυσλειτουργίες του νέου build με το τελευταίο bug να εχει να κάνει με την άρνηση του Windows File Explorer να δει και να ανοίξει τα αρχεία USB 3.0 εξωτερικών σκληρών οι οποίοι και αναγνωρίζονται κανονικά απο το device manager και υποστηρίζονται κανονικότατα από το Disk Manager των Windows. Μάλιστα σε αρκετούς το πρόβλημα υφίσταται και σε εσωτερικούς σκληρούς και Partition !!


To θέμα έχει λάβει διαστάσεις χιονοστιβάδας και ήδη στο reddit αυξάνονται όλο και περισσότερο οι σχετικές αναφορές. Μάλιστα εκπρόσωπος της Microsoft ζήτησε feedback από τους χρήστες μοιράζοντας συγκεκριμένο εργαλείο συλλογής πληροφοριών έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν.


Τελικά σε σχετική ανακοίνωση μάθαμε οτι θα δοθεί μέσα στις επόμενες ήμερες update απο την Microsoft το οποίο και θα διορθώνει το πρόβλημα.

Για αυτό λοιπόν όσοι έχετε το σχετικό θέμα ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ FORMAT τον δίσκο σας και περιμένετε το update εναλλακτικά μπορείτε μέσα σε  10 ημέρες από την αναβάθμιση να κάνετε rollback στο προηγούμενο build.

Για περισσότερα εδώ ...

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home