Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Eφαρμογή στο Google λέει τη μοίρα σου!



Αν θέλεις να μάθεις τη μοίρα σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη νέα εφαρμογή «Google fortunetelling». Και αν θέλεις να ευαισθητοποιήσεις τους ανθρώπους στην είδηση ​​των χιλιάδων προσφύγων που ζητούν άσυλο στην Ευρώπη, δελέασέ τους ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Πρόκειται για μία εκστρατεία ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για τους πρόσφυγες και τη μεταναστευτική κρίση που έχει αναλάβει η Google.
Η ιστοσελίδα αυτοπροσδιορίζεται ως ένα ψεύτικο site της Google με υπερφυσικές ιδιότητες. Συγκεκριμένα, υπόσχεται ότι προβλέπει το μέλλον των χρηστών, εάν πληκτρολογήσουν οποιαδήποτε ερώτηση στη γραμμή αναζήτησης.
Αφού η ερώτηση υποβάλλεται από τον χρήστη, η ιστοσελίδα φορτώνει ένα μήνυμα που λέει: «Φυσικά και δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον σας! Αλλά 60 εκατομμύρια πρόσφυγες αναρωτιούνται κάθε ημέρα για το δικό τους μέλλον. Γι' αυτό χρησιμοποιήσαμε ένα ψεύτικο site για να τραβήξουμε την προσοχή σας, γιατί προφανώς θα ενδιαφερόσασταν για το δικό σας μέλλον. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε το δικό τους μέλλον».
Μάλιστα, μια κρυστάλλινη σφαίρα εμφανίζεται και μετρά τον αριθμό των ατόμων που ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους καλώντας τους χρήστες να κάνουν δωρεά στην Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες. Χιλιάδες μετανάστες εκτιμάται ότι θα τραπούν σε φυγή προς την Ευρώπη από εμπόλεμες χώρες όπως η Συρία, το Αφγανιστάν, η Υεμένη, το Ιράκ και η Λιβύη αγνοώντας το τι μέλλει γενέσθαι γι' αυτούς.
Σας καλούμε να μοιραστείτε αυτό το μήνυμα με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Πρέπει να γνωρίζουμε τι συμβαίνει γύρω μας αυτή τη στιγμή και να αλλάζουμε τη μοίρα όσων έχουν πραγματική ανάγκη.
[via]

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home