Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: Plex Media Server


Για όσους δεν γνωρίζουν το Plex είναι ένας streaming media server, που ως σκοπό έχει την διαχείριση multimedia αρχείων προσφέροντας ένα πολύ όμορφο και πλήρως παραμετροποίησιμο γραφικό περιβάλλον .

Το Plex μπορεί να παίξει ένα ευρύ φάσμα βίντεο, ήχου και φωτογραφιών μορφές, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε τρίτα βίντεο plugins και να κάνετε streaming μέσω του Plex Media Server.


Με τον Plex Media Server μπορείτε να κάνετε streaming των αγαπημένων σας ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής, από τον υπολογιστή σας σε άλλα PC, φορητές συσκευές, αλλά και γενικά συστήματα που υποστηρίζουν DLNA.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο PC σας και στη συνέχεια να κατεβάσετε τον client στη συσκευή που θέλετε να αποτελέσει το δέκτη του περιεχομένου σας.

Η χρήστη του Plex Media Server είναι εξαιρετικά εύκολη, ενώ τα πολυμέσα σας κατηγοριοποιούνται με έξυπνο τρόπο. Η εφαρμογή μάλιστα υποστηρίζει και την προβολή cover art και metadata που αναλογούν στο υλικό σας.

Είναι διαθέσιμο για Linux, Windows, osX, Android, iOS, Windows Phone 7

Download: Plex Media Server

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home