Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Πρόγραμμα Αντικατάστασης μπαταρίας iPhone 6s



Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Apple θα αντικατασταθεί η μπαταρία σε όσα iPhone 6s έχουν αγοραστεί απο Σεπτέμβριο ως τον Οκτώβριο του 2015 .

Συγκεκριμένα η Apple έχει διαπιστώσει ότι ένας πολύ μικρός αριθμός συσκευών iPhone 6s μπορεί να τερματίσουν την λειτουργία τους απροσδόκητα  
Το πρόβλημα με τα iPhone 6s οφείλεται σε ελλατωματική μπαταρία και αφορούν ένα περιορισμένο εύρος σειριακών αριθμών που κατασκευάστηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2015.
 

Όσοι έχετε το συγκεκριμένο πρόβλημα, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα εξουσιοδοτημένο τεχνικό σέρβις της Apple (Info Quest) όπου και μετα από έλεγχο του serial number θα μπείτε στο πρόγραμμα αντικατάστασης της μπαταρίας σας, χωρίς χρέωση.

Προσωπικά μόλις γύρισα απο το κεντρικό service της InfoQuest οπου και διαπιστώθηκε οτι οι σειριακοί αριθμοί μου ανήκουν στα 6s που έχουν το πρόβλημα με την μπαταρία και τα shutdowns... Stock μπαταρίες δεν υπάρχουν και πρέπει να σταλούν απο τα κεντρικά... χρόνος επισκευής από δυο μέχρι και οκτώ εργάσιμες ...

Βοηθώντας οσο μπορώ και χωρίς αυτο να ειναι κανόνας και παντα συμφωνα με την δικιά μου πρωινή εμπειρία αν το 4ο και tο 5ο αλφαρηθμητικο του serial number σας είναι Q6 τότε είναι στην αντικατάσταση.. 


Επίσης όπως γραφει και εδω χρήστης στο πρόγραμμα αντικατάστασης είναι και οι παρακατω 4οι και 5οι χαρακτήρες Q4 Q5 Q6 Q7 Q8 Q9 QC QD QF QG QH των iPhone 6s serial numbers.  


Σίγουρα όμως θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το service της περιοχής σας για να το διαπιστώσετε !!
 

Για περισσότερα μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home