Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Microsoft προειδοποιεί για την ασφάλεια των Windows 7


H Microsoft συνιστά σε όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Windows 7 να αναβαθμιστούν για λόγους ασφαλείας. 

Τα Windows 7 δεν υποστηρίζονται πλέον από τις ενημερώσεις ασφαλείας της Microsoft, επομένως η εταιρεία προειδοποιεί τους χρήστες της έκδοσης αυτής του λειτουργικού της συστήματος ότι θα πρέπει να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους στα Windows 10 για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να μην κινδυνεύουν από το διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος απειλών του Κυβερνοχώρου και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft στο επίσημο blog post της τονίζει ότι τα Windows 7 δεν είναι συμβατά με τις μοντέρνες τεχνολογίες hardware, έτσι ώστε να μην θεωρείται ότι μπορεί ένα οργανωμένο τμήμα IT μίας επιχείρησης να συνεχίζει να βασίζεται πάνω τους για την πληροφοριακή υποδομή μίας επιχείρησης. Το ζήτημα της μειωμένης συμβατότητας των Windows 7, σύμφωνα με την Microsoft, ενδέχεται να οδηγεί σε αύξηση του λειτουργικού κόστους μίας επιχείρησης που εξακολουθεί να τα χρησιμοποιεί.

Τα Windows 7 έχουν ξεκινήσει να έχουν προβλήματα με τα drivers διαφόρων συσκευών, ενώ αρκετοί επεξεργαστές της Intel, της AMD και της Qualcomm αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα συμβατότητας με το παλαιό λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Κατά γενική ομολογία, σε έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα, όπως είναι εκείνος της πληροφορικής, δεν μπορούν τα λειτουργικά συστήματα να μένουν στάσιμα.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home