Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας: Audacity

Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα προγράμματα ανοιχτού κώδικα και ένα από τα παλαιότερα που βρίσκονται ακόμα σε διαρκή εξέλιξη, αφού εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2000!

Το μεγάλο πλεονέκτημα που καθιέρωσε το πρόγραμμα στην προτίμηση του κοινού ήταν η ευκολία χρήσης και o τρόπος με τον οποίο έδινε στο χρήστη τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τα αρχεία ήχου παρουσιάζοντάς τα με γραφικά.

Αρκεί να φορτώσετε ένα κομμάτι ήχου και το Audacity θα εμφανίσει την πλήρη κυματομορφή του ήχου, την οποία ο χρήστης στη συνέχει μπορεί να διαχειριστεί κατά βούληση.

Το πρόγραμμα μάλιστα προτείνει από μόνο του τη δημιουργία αντιγράφου του πρωτότυπου αρχείου όταν αυτό φορτώνει, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να κάνετε μόνιμη ζημιά στο αρχικό κομμάτι ήχου.

Στην πιο πρόσφατη έκδοσή του, το Audacity υποστηρίζει εισαγωγή και εξαγωγή αρχείων τύπου WAV, AIFF, MP3, Ogg Vorbis, Free Lossless Audio Codec (FLAC), WMA, AAC, AMR και AC3. 

Download: Audacity

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home