Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Προετοιμασίες από την Apple για την διεξαγωγή νέου press event στις 4/4;


Στην δική της ατζέντα, η Apple κάθε χρόνο σημειώνει και τηρεί ένα πρόγραμμα με τέσσερις ξεχωριστές εκδηλώσεις της για κάθε έτος, έτσι λοιπόν σύμφωνα με την παράδοση της εταιρείας, πραγματοποιεί το πρώτο της event στις αρχές του έτους, η δεύτερη σημαντική της εκδήλωση γίνεται στα μέσα της χρονιάς και είναι το WWDC, μετά έχουμε το event του Φθινοπώρου για την παρουσίαση νέων iPhones και στο τέλος του έτους παρουσιάζει τα τελευταία νέα της προϊόντα / υπηρεσίες λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.

Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα που τηρεί αυστηρά εδώ και χρόνια η Apple, άρα οι νέες φήμες που ήθελαν την Apple να διοργανώνει press event τέλη του μήνα, δεν μας προκαλούν ιδιαίτερη έκπληξη, ωστόσο μας διεγείρει λίγο την περιέργεια η αναφορά του Apple World Today πως πιθανόν η εκδήλωση να μεταφέρθηκε για την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου και συγκεκριμένα στις 4 του μήνα.

Πως προέκυψε το συμπέρασμα για αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του event; Από το γεγονός ότι το iPad Pro 12.9 ιντσών αναφέρει ως περίοδο αποστολής τις 2-3 εβδομάδες, ενώ όταν πατήσεις στην επιλογή «Check availability», εμφανίζεται η 4η Απριλίου και ισχύει για κάθε έκδοση της συσκευής. Ορίστηκε δηλαδή πως αυτή θα είναι η συγκεκριμένη ημερομηνία μάλλον για τις ανακοινώσεις των νέων iPads που θα γίνουν διαθέσιμα για παραγγελίες αμέσως μετά την παρουσίασή τους.

Μην θεωρήσουμε όμως τίποτα δεδομένο, ίσως να έχουμε και πάλι αλλαγές ως προς την ημερομηνία του event και την διαθεσιμότητα των νέων συσκευών.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home