Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Microsoft επιβεβαίωσε το Creators Update για Windows 10 Mobile


Με δήλωσή της στο Softpedia, η Microsoft επιβεβαίωσε εμμέσως ότι το επερχόμενο Creators Update για την πλατφόρμα των Windows 10 θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή και για τους χρήστες smartphones με τη mobile εκδοχή του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας.
Η εταιρεία δεν διευκρίνισε το πότε ακριβώς η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει για smartphones, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί μετά από την διάθεση του update στους desktop χρήστες τον Απρίλιο. Στην περίπτωση πάντως του Anniversary Update, αρκετοί κάτοχοι Windows smartphones χρειάστηκε να περιμένουν αρκετές εβδομάδες μέχρι να λάβουν τη σχετική ενημέρωση.
Το Creators Update για Windows 10 Mobile αναμένεται να φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην πλατφόρμα, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται αρκετά bug fixes και νέες λειτουργίες στον Edge browser.
Παρά τις όποιες αλλαγές προς το καλύτερο φέρει η αναβάθμιση πάντως, η κατάσταση στο χώρο του mobile δύσκολα θα αλλάξει υπέρ της Microsoft, που τον τελευταίο χρόνο είδε το μερίδιο αγοράς της να συρρικνώνεται σημαντικά, εν μέρει και λόγω δικών της επιλογών – όπως της απόφασής της να μην διαθέσει περισσότερες συσκευές με Windows 10 Mobile, ή της καθυστέρησης επίλυσης σημαντικών προβλημάτων του λειτουργικού συστήματος.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home