Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ανανέωση για τους iMac και το MacOS από την Apple


H Apple παρουσίασε στο πλαίσιο του WWDC 2017 τους νέους iMac, μαζί με όλες τις αλλαγές που φέρνει το MacOS High Sierra.


Αναφορικά με τους νέους iMac έχουμε οθόνες κατά 43% πιο φωτεινές σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ υποστηρίζουν πλέον 1 δισεκατομμύριο χρώματα. Οι επεξεργαστές είναι Intel Kaby Lake 7ης γενιάς, για ακόμα καλύτερες επιδόσεις, ενώ η μνήμη RAM μπορεί πλέον να φτάσει έως και τα 32 GB στον iMac των 21.5 ιντσών και τα 64 GB στον iMac των 27 ιντσών.

Υπάρχουν δύο θύρες Thunderbolt 3, ενώ τα γραφικά είναι βελτιωμένα σε ποσοστό 80%. Εννοείται ότι τα νέα iMac θα υποστηρίζουν το 4Κ, με την Apple να θεωρεί ότι τα νέα μοντέλα της αποτελούν ιδανικό εργαλείο για όσους θέλουν να δημιουργούν περιεχόμενο σε περιβάλλον virtual reality.

To MacOS High Sierra προσφέρει έναν ταχύτερο Safari web browser, με Autoplay Blocking, για να μην γίνεται αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο σε sites και social media, ενώ υπάρχει και προστασία από το ad tracking. Ανανεωμένη είναι η εφαρμογή Photos, με περισσότερες επιλογές διαχείρισης, επεξεργασίας και ταξινόμησης φωτογραφιών.

Ο πυρήνας του λειτουργικού συστήματος είναι και αυτός ανανεωμένος, στοιχείο που θα έχει προφανή οφέλη για τη διαχείριση αρχείων και την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος. Τέλος, το MacOS High Sierra θα είναι συμβατό με τα περισσότερα high end κράνη εικονικής πραγματικότητας και θα υποστηρίζει την πλατφόρμα SteamVR.

 [via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home