Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



OLED iPhone: Αντικατάσταση του Touch ID με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου

Οι τελευταίες πληροφορίες γύρω από το επονομαζόμενο "iPhone 8", το κορυφαίο smartphone που θα παρουσιάσει η Apple αυτό τον Σεπτέμβριο, έρχονται και πάλι από γνωστές πηγές όπως αυτό του αναλυτή Ming-Chi Kuo αλλά και από το Bloomberg, όπου κατά το παρελθόν μας έχουν δώσει αξιόπιστες πληροφορίες.
Αρχικά ο Kuo αναφέρει ότι το κορυφαίο iPhone που θα παρουσιαστεί φέτος θα έχει OLED οθόνη που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της εμπρόσθιας όψης, σε ποσοστό μεγαλύτερο από κάθε άλλη παρόμοια προσπάθεια όπως αυτή του Mi Mix της Xiaomi και του Galaxy S8. Το μοναδικό μέρος που θα υπάρχει περιθώριο στην οθόνη θα είναι στο άνω μέρος της όπου η Apple έχει τοποθετήσει το ακουστικό και την εμπρόσθια κάμερα.

Στο σημείο που συμπίπτουν οι πληροφορίες του Kuo με αυτές του Bloomberg είναι στην απουσία του κεντρικού home πλήκτρου, το οποίο έχει τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη όπως στο Galaxy S8. Όμως η σημαντικότερη πληροφορία φέρει την Apple να μην έχει ενσωματώσει τελικά τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID ούτε κάτω από την οθόνη εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών αλλά ούτε στο πίσω μέρος. Αντ' αυτού, η εταιρεία φέρεται να τον αντικαθιστά στο συγκεκριμένο μοντέλο από μια πολλά υποσχόμενη νέα τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, πολύ καλύτερh από όλες τις παρόμοιες προτάσεις που έχουμε δει μέχρι σήμερα. H συγκεκριμένη τεχνολογία φημολογείται ότι είναι αρκετά πιο ασφαλής από το Touch ID για πληρωμές ενώ η ταχύτητα αναγνώρισης είναι «σχεδόν στιγμιαία».

Άλλες πληροφορίες που επιβεβαιώνονται είναι η παρουσίαση τριών συνολικά iPhone αυτό το Φθινόπωρο, με το κορυφαίο, αυτό που δε θα διαθέτει αισθητήρα Touch ID, να ξεχωρίζει ακόμα για την ενσωμάτωση OLED οθόνης με πιο ζωντανά χρώματα. Στα άλλα δύο iPhone που θα αποτελέσουν τους διαδόχους του iPhone 7 και 7 Plus οι διαστάσεις της οθόνης θα παραμείνουν ίδιες, με τη μνήμη να παραμένει στα 3GB για το Plus μοντέλο ενώ στο «απλό» να παραμένει στα 2GB. Ο αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινά από τα 64GB και θα φτάνει τα 256GB ενώ και τα τρία μοντέλα θα διαθέτουν νέα Lightning θύρα με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home