Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής χρειάζεται τη στήριξή μας


Tο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής εδώ και 10 χρόνια προσφέρει γνώσεις γύρω από την ιστορία της Πληροφορικής και διατηρεί πλούσια εκθέματα από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 και τις αρχές της δεκαετίας του ’80.
Το Μουσείο ζητά τη βοήθεια όλων, ώστε να συνεχίσει το έργο του και να το αναπτύξει περαιτέρω, ούτως ώστε ακόμη περισσότερος κόσμος να γνωρίσει την ιστορία της πληροφορικής.
Η λειτουργία του Μουσείου στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε ιδίους πόρους καθώς και στις προσπάθειες μιας ομάδας ανθρώπων η οποία συμμετέχει σε εθελοντική βάση.
Το Μουσείο:
  • Δεν είναι υπό την αιγίδα κανενός ιδρύματος ή δημόσιου φορέα μέχρι σήμερα
  • Δεν έχει χρηματοδοτηθεί από κανέναν δημόσιο φορέα, ίδρυμα και δεν έχει δεχτεί καμμία πολιτιστική χορηγία
  • Οι πόροι του βασίζονται στους επισκέπτες του και στις χορηγίες ιδιωτών, από έσοδα των εισιτηρίων, κάποιων εκδηλώσεων και από την ετήσια συνδρομή των φίλων του Μουσείου (ιδιωτών που θέλουν να ενισχύσουν το έργο του).
Τώρα το Μουσείο έχει ξεκινήσει μια καμπάνια χρηματοδότησης στην υπηρεσία Give and Fund με στόχο να καλύψει μέρος των λειτουργικών εξόδων του, για την απόκτηση τεχνολογικού υλικού, καθώς και για να δημιουργήσει ευκολίες πρόσβασης όπως είναι η τοποθέτηση αναβατορίου για ΑΜΕΑ.
Επίσης, με τη χρηματοδότηση το Μουσείο θα καλύψει τα έξοδα της συντήρησης του χώρου του και θα συνεχίσει τη συλλογή και την αποκατάσταση μοναδικών ιστορικών μηχανημάτων και εντύπων που συντέλεσαν στην ιστορία της πληροφορικής.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και στηρίξτε το σημαντικό έργο του στη σελίδα του Ελληνικού Μουσείου Πληφορορικής στο Give and Fund.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home