Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Απόλαυσε τα παιχνίδια του μουντιάλ μέσα από τo ERT VR


Το φετινό μουντιάλ βρίσκεται προ των πυλών και είμαστε έτοιμοι για να απολαύσουμε την "μπαλάρα" που θα μας προσφέρουν οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Τέσσερα χρόνια μετά το περασμένο μουντιάλ όμως, η τεχνολογία έχει προχωρήσει κι έτσι έχουμε πλέον νέους τρόπους για να δούμε τα ματσάκια. Ένας από αυτούς και ίσως ο πιο ενδιαφέρων, είναι μέσα από τα VR γυαλιά μας, με την ΕΡΤ να μας προσφέρει την απαραίτητη εφαρμογή για αυτό το σκοπό.

Κατεβάζοντας το ERT VR στο κινητό μπορούμε να μπούμε σε ένα εικονικό VIP δωμάτιο, το οποίο είναι κομμένο και ραμμένο για το μουντιάλ και μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε (εκτός από το στοίχημα) για να απολαύσουμε τη διοργάνωση.

Αυτά που μας προσφέρει η εφαρμογή είναι τα εξής:


  1. Ζωντανή παρακολούθηση των αγώνων με κάμερα 180 μοιρών. Σε ένα περιβάλλον το οποίο θυμίζει VIP σουίτα μέσα στο γήπεδο θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τους αγώνες με μετάδοση 180 μοιρών. Έτσι θα έχουμε την ψευδαίσθηση ότι βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο και αυτός είναι στην ουσία ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε το VR εξ' αρχής.
  2. Βίντεο 360 μοιρών. Κάποιες από τις κάμερες του γηπέδου θα καταγράφουν τα πάντα σε 360 μοίρες κι έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε αυτό το περιεχόμενο σα να βρισκόμαστε εκεί. 
  3. Highlights και video on demand. Αν χάσουμε κάποιον αγώνα ή θέλουμε απλά να δούμε τα στιγμιότυπά του, μπορούμε να επιλέξουμε και να δούμε τα βίντεο που θέλουμε σε δεύτερο χρόνο. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τις φάσεις από διάφορα σημεία του γηπέδου, επιλέγοντας την κάμερα που μας βολεύει.
  4. Πλούσια στατιστικά. Τέλος για τους λάτρεις των αριθμών η εφαρμογή θα μας προσφέρει και πλούσια στατιστικά, τα οποία μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για το στοίχημα.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play και περιμένουμε πώς και πώς να ζήσουμε αυτή την εμπειρία. Να θυμάστε όμως ότι το VR δεν είναι για χόρταση. Αν αισθανθείτε ζαλάδα ή ναυτία, βγάλτε αμέσως τα γυαλιά σας, γιατί η φωτοευαίσθητη επιληψία παραμονεύει.
 
[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home