Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Διαθέσιμο από σήμερα το macOS Mojave


Από σήμερα, οι κάτοχοι υπολογιστών Mac, θα μπορούν να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους την τελευταία έκδοση (10.14) του macOS, η οποία έχει την ονομασία Mojave.
Το dark mode είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης, με το άσπρο background στην εμφάνιση εφαρμογών και μενού, να έχει δώσει τη θέση του σε πιο σκούρα χρώματα προκειμένου να είναι πιο εύκολη η χρήση του υπολογιστή τις βραδυνές ώρες χωρίς επαρκή φωτισμό στο χώρο. Όλες οι εφαρμογές της Apple που βρίσκονται προεγκατεστημένες στο macOS mojave, υποστηρίζουν το νέο Dark Mode, συμπεριλαμβανομένου του Mail, Calendar, Messges και Photos. Κομμάτι της νέας λειτουργίας είναι το "δυναμικό desktop", το οποίο αλλάζει την εικόνα του background με κάποια πιο φωτεινή ή πιο σκοτεινή εικόνα ανάλογα με την ώρα.
Η Apple συνεχίζει να εμπλουτίζει το macOS με εφαρμογές που γνωρίζουμε από το iOS και έτσι στο mojave βρίσκουμε τέσσερις νέες εφαρμογές, το Stocks, Voice Memos, Home και News. Φυσικά στο μέλλον και ειδικότερα το ερχόμενο καλοκαίρι, αναμένεται να μάθουμε τα σχέδια της εταιρείας σε ότι αφορά την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS και το macOS χρησιμοποιώντας σχεδόν τον ίδιο κώδικα, κάτι που θεωρητικά θα φέρει πολύ περισσότερες προτάσεις στο desktop λειτουργικό της Apple. Μια πρώτη αναφορά έγινε το περασμένο καλοκαίρι στην WWDC όμως όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές στην WWDC του 2019.

Άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο macOS Mojave είναι τα εξής:
Η νέα έκδοση του λειτουργικού μπορεί να εγκατασταθεί στους παρακάτω υπολογιστές
[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home