Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Spotify: Ξεκινάει το κυνήγι χρηστών που κάνουν κατάχρηση του οικογενειακού πακέτου



Ο διαμοιρασμός λογαριασμών υπηρεσιών spotify, netflix κλπ είναι κάτι γνωστό, μάλιστα μερικές υπηρεσίες κλείναν το μάτι στους χρήστες οτι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία απο πολλαπλές περιοχές, ακόμα και χώρες.
Απο ότι φαίνεται το spotify αποφάσισε να επιβάλλει την συμμόρφωσή των χρηστών με τους όρους χρήσης με εναν άκομψο τρόπο.

Πριν μερικά χρόνια έκανε διαθέσιμο το οικογενειακό πρόγραμμα με μια πολύ ελκυστική τιμή, στην αρχή για 2 χρήστες και σύντομα για εως και 6 ταυτόχρονους χρήστες, σύμφωνα με τους όρους χρήσης θα έπρεπε να είναι μέλη της ίδια οικογένειας.
Σύμφωνα με το  Techspot το Spotify ξεκίνησε να ζητάει απο τους χρήστες να δηλώσουν την διεύθυνση του σπιτιού τους μέσω GPS, σε περίπτωση που δεν το κάνουν, θα χάσουν την πρόσβαση στην προνομιακή τιμή του οικογενειακού προγράμματος.

Η εταιρία προσπαθεί να πιάσει περιπτώσεις που γίνεται χρήση του προγράμματος απο φίλους ή ακόμα και απλά γνωστούς με σκοπό να πληρώσουν αρκετά λιγότερα για πρόσβαση στην υπηρεσία, αυτή την στιγμή το κόστος της υπηρεσίας είναι 9.99 δολάρια για έναν χρήστη και 14,99 για 6 χρήστες στο οικογενειακό πρόγραμμα δηλαδή 2,5 δολάρια ανα χρήστη.

Ο τρόπος όμως που προσπαθεί να το κάνει δεν είναι ο καλύτερος, πρώτα γιατί θεωρεί πως μια οικογένεια θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά κάτω απο μια στέγη, κάτι που δεν ισχύει αλλά και το ότι ζητάει δεδομένα τοποθεσίας σε μια εποχή που ο κόσμος έχει ξεκινήσει να ανησυχεί για τα προσωπικά του δεδομένα.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home