Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το Instagram στο μέλλον ενδέχεται να μην εμφανίζει τον αριθμό των Like


Ο αριθμός των Likes στις αναρτήσεις σας στο Instagram ενδεχομένως σύντομα να είναι αόρατος στους άλλους, καθώς το κοινωνικό δίκτυο φαίνεται να πειραματίζεται με μία πρωτότυπη σχεδίαση, που δεν εμφανίζει τον αριθμό των «Like» στις αναρτήσεις σας.

Η συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από την ειδική στην αντίστροφη μηχανική λογισμικού Jane Wong, που πρόσεξε την αλλαγή στον πηγαίο κώδικα του app του Instagram στο Android. Σε αντίθεση με το σημερινό app, ο νέος σχεδιασμός όπως αναφέραμε κρύβει τον αριθμό των «Like»  για τους άλλους, αλλά όχι και για εσάς.

Με αυτή την αλλαγή, το Instagram λέει πως θέλει «οι followers σας να εστιάζουν σε αυτό που διαμοιράζεστε, και όχι στο πόσα Like λαμβάνουν οι αναρτήσεις σας». Ένας εκπρόσωπος του Instagram δήλωσε ότι η εταιρεία δεν πειραματίζεται με αυτή την αλλαγή αυτή την περίοδο, ωστόσο πάντα «διερευνά τρόπους να μειώσει την πίεση» στους χρήστες του.

Αν πράγματι το Instagram προχωρήσει στη συγκεκριμένη αλλαγή, δεν θα είναι λίγοι οι influencers που θα δυσαρεστηθούν αφού  βγάζουν χρήματα από την πλατφόρμα με βάση τον αριθμό των «Like» στις αναρτήσεις τους ή με βάση τους followers που έχουν.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home