Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Google επενδύει στην Ελλάδα - Για να προβληθούν οn line οι ομορφιές της χώρας



Στις επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει η Google στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Philipp Justus, αντιπρόεδρος Κεντρικής Ευρώπης της Google, σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για την παρουσίαση του YouTube Music.

Η Google επενδύει και εργάζεται ενεργά όλα αυτά τα χρόνια με πολλούς θεσμούς και συνεργάτες ώστε να Πρόγραμμα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις 2019 προβληθούν on line οι ομορφιές της χώρας. Ταυτόχρονα για να διασφαλίσουμε ότι οι Ελληνες επιχειρηματίες και οι τουριστικές επιχειρήσεις έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούν στην ψηφιακή εποχή, είπε ο αντιπρόεδρος Κεντρικής Ευρώπης της Google.

Έχοντας αυτό στο μυαλό μας  έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα με την ονομασία Grow Greek Online Tourism, το οποίο κατά τα τελευταία 4 χρόνια εκπαιδεύσαμε  περισσότερους από 120.000 ανθρώπους, προσφέροντας κατάρτιση σε βασικές ικανότητες ψηφιακού μάρκετινγκ σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες, σε φοιτητές και γενικότερα σε επαγγελματίες του τουρισμού, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ανάπτυξη του τουριστικού οικοσυστήματος.

Ανέφερε επίσης ότι η Google διαθέτει τις πλατφόρμες της, όπως η Google Arts & Culture, ώστε ελληνικά  έργα αριστουργήματα να προβάλλονται διεθνώς σε παγκόσμιο κοινό, επισημαίνοντας ότι σύντομα θα παραχώρησε η κυρία υπάρξουν νέα στον τομέα αυτό.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home