Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το Facebook σκοπεύει να βάλει το όνομα του στα Instagram και WhatsApp


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Information», υπάλληλοι του Facebook ειδοποιήθηκαν πρόσφατα ότι το Facebook πρόκειται να προσθέσει την ονομασία του στα Instagram και WhatsApp.

Οι γνωστές υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης και instant messaging αντίστοιχα πρόκειται να μετονομαστούν σε «Instagram from Facebook» και «WhatsApp from Facebook». Εκπρόσωπος του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου στον κόσμο επιβεβαίωσε την αλλαγή στις ονομασίες λέγοντας: «Θέλουμε να είμαστε περισσότερο ξεκάθαροι ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες είναι μέρος του Facebook». Από ότι φαίνεται λοιπόν, το Facebook θέλει να δείξει σε όλους ότι οι συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι δικές του, και πως οποιαδήποτε επιτυχία τους πιστώνεται στο ίδιο και στην ομάδα των developers του. Επιπλέον, δεν φαίνεται να φοβάται ότι τα επαναλαμβανόμενα σκάνδαλα χειραγώγησης και παραβίασης της ιδιωτικότητας θα βλάψουν και τις άλλες υπηρεσίες ή τα υπόλοιπα προϊόντα του.

Η συγκεκριμένη κίνηση πάντως δεν αποτελεί έκπληξη, αφού η γνωστή blogger σε θέματα τεχνολογίας και app researcher, Jane Manchun Wong είχε αποκαλύψει τα σχετικά νέα από τον Μάρτιο που μας πέρασε.     

Να αναφέρουμε ότι οι ιδρυτές του Instagram, Kevin Systrom και Mike Krieger αποχώρησαν από το Facebook το περασμένο Φθινόπωρο ενώ και οι ιδρυτές του WhatsApp, Brian Acton και Jan Koum αποχώρησαν πέρυσι από το Facebook (ο τελευταίος μάλιστα σε ένα tweet του είχε χρησιμοποιήσει το hashtag #deletefacebook, δηλώνοντας την αντίθεση του για τον τρόπο που το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο διαχειρίζεται τα δεδομένα των χρηστών του). Τα WhatsApp και Instagram θα είναι τώρα περισσότερο εμφανώς «δεμένα» με το Facebook. Αν αυτό αποτελεί καλή κίνηση ή όχι, θα το μάθουμε μελλοντικά.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home