Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Χαμός με το βγαλμένο από το μέλλον Xiaomi Mi Mix Alpha



Το Xiaomi Mi Mix Alpha είναι ένα smartphone με εξαιρετικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις καινοτομίες του.
Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν την οθόνη που καλύπτει τις άκρες και το πίσω μέρος του πλαισίου σε συνδυασμό με την κάμερα των… 108 Megapixel.

To αποτέλεσμα από το γεγονός ότι η συσκευή είναι ουσιαστικά μία οθόνη που περιβάλλει το κεραμικό πλαίσιοQ και αφήνει ελάχιστο χώρο για τα φυσικά πλήκτρα είναι πως εδώ έχουμε να κάνουμε με αναλογία οθόνης σε σχέση με το πλαίσιο που φτάνει σε ποσοστό το 180.9%, ενώ συνήθως έχουμε ποσοστό 80-90% στα πιο high end smartphones. To πλαίσιο γύρω από την οθόνη είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, στοιχείο που -σύμφωνα με την εταιρεία- προσφέρει έως και τριπλάσια αντοχή από το ανοξείδωτο ατσάλι.



Στις πλαϊνές οθόνες μπορεί να βλέπει κανείς τις ειδοποιήσεις και τις υπενθυμίσεις, ενώ το πίσω μέρος της οθόνης μπορεί να ενεργοποιείται όταν γυρίσει κανείς την πίσω πλευρά προς τα εμπρός, ή σε συνθήκες φωτογράφισης, προκειμένου να βλέπει εκείνος που φωτογραφίζεται το τελικό αποτέλεσμα επί της οθόνης.

Η κάμερα των 108 megapixel μπορεί να δώσει εικόνες με ανάλυση 12.032x9.024 pixels, αναμφίβολα μία εντυπωσιακή επίδοση, ενώ συνοδεύεται από έναν τηλεφακό 12 megapixel και μία ακόμα κάμερα ευρυγώνιας λήψης στα 20 megapixel. Στο εσωτερικό του Xiaomi Mi Mix Alpha υπάρχει ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 855 Plus, ο οποίος συνδυάζεται με μνήμη RAM 12 GB.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του high end μοντέλου αυτού είναι τα 512 GB. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι εδώ γίνεται λόγος για ένα concept smartphone το οποίο δεν προορίζεται για μαζική παραγωγή, επομένως θα είναι πολύ ακριβό να αποκτήσει κανείς ένα από τα ελάχιστα κομμάτια που θα κατασκευαστούν.

Η ενδεικτική τιμή πώλησης αυτού του κινητού που αποτελεί στοιχείο τεχνολογικής επίδειξης στις ΗΠΑ είναι τα 2.815 δολάρια.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home