Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Σειρές της Χειμερινής Σεζόν 2019-2020 που θα μας καθηλώσουν


Η καλοκαιρινή σεζόν υπήρξε μία  από τις πιο δυνατές, με το  ” Chernobyl ” και το ” When They See Us ” να κλέβουν την παράσταση.

Ήρθε όμως τωρα η ώρα για χειμερινή σεζόν – χειμερινή πώρωση, δηλαδή να κολλήσουμε στην καινούργια σεζόν που δεν μας επιφυλάσσει και λίγα. Στο διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου οι προτάσεις για τηλεοπτικά τρέιλερ αφθονούν.
Οι σειρές που θα μας ”κάψουν”  είναι το ” The Witcher”, ” His Dark Materials”, ” Watchmen ”, ” Mandalorian ”,  η πρώτη live-action του “Star Wars” που θα διατεθεί μέσα απο το Disney+, και οι πρώτες σειρές του Apple Tv+, το “The Morning Show” και το “For All Mankind”.

THE POLITICIAN


Πρόκειται για μία ανερχόμενη κωμική σειρά του πολυαγαπημένου Netflix. Δημιουργοί/Executive Producers/ Σεναριογράφοι/ Σκηνοθέτες της αναφέρονται ο Ryan Murphy, Brad Falchuk και Ian Brennan. Το πρωταγωνιστικό κομμάτι από την άλλη το εκπροσωπούν οι Ben Platt,  Gwyneth PaltrowJessica LangeZoey DeutchLucy BoyntonJulia SchlaepferLaura DreyfussRahne JonesTheo Germaine, Bob Balaban και Benjamin Barrett.
popsugar.com, Χειμερινή Σεζόν - Χειμερινή Πόρωση
Ένας ο πολιτικός, μία πολιτική, πολλά τα σκηνικά. Οι σχολικές εκλογές είναι στο επίκεντρο της ιστορίας, με πρωταγωνιστή τον Μπεν Πλατ στον ρόλο ενός εφήβου, που θέλει διακαώς να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, γι’ αυτό και ξεκινά νωρίς την προεκλογική του εκστρατεία με σημείο εκκίνησης ένα Λύκειο για πλουσιόπαιδα στην ηλιόλουστη Σάντα Μπάρμπαρα!

Η πρεμιέρα αναμένεται για τις 27 Σεπτεμβρίου.

UNBELIEVABLE


Τι μπορει να κρύβεται πίσω από ένα ”αθώο” κορίτσι και την εξιστόρηση της για βιασμό. Μία ιστορία βασιμένη σε αληθινά γεγονότα με δύο γυναίκες αστυνομικούς στην προσπάθειά τους να συλλέξουν στοιχεία για μια υπόθεση περίπλοκη. Μία έφηβη καταγγέλει ότι βιάστηκε και ύστερα ανακαλεί.
https://www.radiotimes.com, Χειμερινή Σαιζόν - Χειμερινή Πόρωση
Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τη σειρά
Πρωταγωνιστούν οι Toni ColletteMerritt WeverKaitlyn Dever, Vanessa Bell CallowayDale DickeyJohn HartmannAustin HébertLiza LapiraKai LennoxDanielle MacdonaldElizabeth Marvel. Δημιουργοί του είναι οι Susannah GrantBecky Mode και Michael Chabon. Οι τελευταίοι έχουν αναλάβει και τον ρόλο του σεναριογράφου και του παραγωγού.

Η προβλεπόμενη ημερομηνία για την πρεμιέρα ανακοινώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου.

GODFATHER OF HARLEM


Μία σειρά, θα έλεγα, για τους λάτρεις των προηγούμενων δεκαετιών, γιατί δε νοείται τηλεοπτική χειμερινή σεζόν 2019-2020 χωρίς γενναίες δόσεις ρετρό νοσταλγίας. Ο Bumpy Johnson ( Forest Whitaker) επιστρέφει στις αρχές τις δεκαετίας του ’60 στην γειτονία που διοικούσε κάποτε ύστερα από μία δεκαετή ποινή στην φυλακή. Βρίσκει μια γειτονιά διαλυμένη, με του δρόμους να ελέγχονται από την Ιταλική μαφία και τον ίδιο να πρέπει να ανακτήσει τον έλεγχο με το όποιο τίμημα.
www.themoviedb.org
Πρωταγωνιστούν οι Forest WhitakerNigél ThatchVincent D’OnofrioGiancarlo EspositoPaul Sorvino, Ilfenesh HaderaLucy FryDemi SingletonSereene BrownJamaal Burcher, Antoinette Crowe-LegacyKelvin Harrison Jr.
Η σκηνοθεσία ανήκει στον John Ridley ενώ οι δημιουργοί είναι Chris Brancato και Paul Eckstein.

Η σειρά θα προβληθεί  από το Epix στις 29 Σεπτεμβρίου.

EVIL


Ένα αρκετά ενδιαφέρον και δελεαστικό ψυχολογικό μυστήριο, μία αντιπαράθεση ανάμεσα στην επιστήμη, την θρησκεία και τη προέλευση του κακού υπόσχεται απαντήσεις και εξερεύνηση. Η σειρά εστιάζει σε μια σκεπτικίστρια ψυχολόγο-εγκληματολόγο, που ενώνει τις δυνάμεις της με εναν εκπαιδευόμενο ιερέα για να ερευνήσουν και να αξιολογήσουν την λίστα της Εκκλησίας με τα υποτιθέμενα θαύματα, δαιμονισμούς και ανεξήγητα φαινόμενα.
www.twitter.com, Τηλεοπτική Χειμερινή Σεζόν 2019
Το επιτελείο των ηθοποιών αποτελείται από τους  Katja HerbersMike ColterMichael EmersonAasif MandviBrooklyn ShuckSkylar GrayMaddy Crocco και Dalya Knapp. Στου δημιουργούς ανήκουν οι Robert King και Michelle King.

Πάμε δυνατά για τηλεοπτική χειμερινή σεζόν 2019-2020, με μία λέξη…Πόρωση!

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home