Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Παρουσιάστηκαν τα νέα iPhone 11


Ο Τιμ Κουκ παρουσίασε στο κοινό της Apple, τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και 11 Pro Max.

Σύμφωνα με την Apple, το iPhone 11 έχει τις καλύτερες κάμερες που ενσωματώθηκαν ποτέ σε smartphone, με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας βίντεο.

Στην παρουσίαση των νέων Iphone επιδείχθηκε η δυνατότητα των «slofies», δηλαδή τον σέλφι φωτογραφιών και βίντεο σε αργή κίνηση.

Το νέο iPhone θα εξοπλιστεί με οθόνη 6.1 ιντσών LCD με ανάλυση 828 x 1792 και στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί το Apple A13 Bionic chipset σχεδιασμένο από την Apple και έχοντας κατασκευαστεί από την TSMC στα 7nm.
Το Night Mode θα ενεργοποιείται αυτόματα ώστε το τηλέφωνο να τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η Apple έδωσε σαφώς έμφαση στη δημιουργικότητα των κατόχων iPhone, οι οποίοι πλέον μπορούν να καταγράφουν σε ακίνητη ή κινούμενη εικόνα πολύ υψηλής ευκρίνειας οτιδήποτε τους ενδιαφέρει, από προσωπικές στιγμές έως ολόκληρες ταινίες. Με τις δύο κάμερες των 12 megapixel του iPhone 11 και τις τρεις των 11 Pro και Pro Max ακόμη και οι selfie αναβαθμίζονται: Οι δυνατότητες των καινούργιων iPhone καθιστούν εφικτή την εισαγωγή ενός εντελώς νέου είδους, των «slofies» ή αλλιώς των «slow motion selfies», αλλιώς των selfie σε αργή κίνηση.
Όσον αφορά τη μπαταρία του, αυτή αναμένεται να διαρκεί μια ώρα παραπάνω από το iPhone XR. H τιμή του θα ξεκινάει από τα 699 δολάρια.


Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο των καινούργιων iPhone είναι η τιμή πώλησής τους. Αντίθετα από ό,τι μπορεί κάποιοι να προείκαζαν με φόβο, η Apple έριξε αναλογικά αντί να εκτοξεύσει ακόμη πιο ψηλά τις τιμές των συσκευών σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Θεωρητικά τουλάχιστον τα iPhone 11, Pro και Pro Max, είναι «φθηνότερα» από τα X, XR, XS και XS Max. Το iPhone 11 ξεκινά από τα 699 $ στις ΗΠΑ, το 11 Pro από τα 999 και το iPhone 11 Pro Max από τα 1.099 δολάρια.

Η διάθεσή τους θα αρχίσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home