Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Fortnite και συμπτώματα συνδρόμου στέρησης

https://youtu.be/1uzsqSy8r24

Τα συμπτώματα του συνδρόμου στέρησης από το Fortnite είναι ήδη ορατά και αναμένεται να οξυνθούν, καθώς η συνηθισμένη οθόνη του παιχνιδιού δεν επιτρέπει πλέον την πρόσβαση σε κανέναν. Από την Κυριακή το Fortnite παραμένει βασανιστικά καθηλωμένο στην εικόνα μιας συμπαντικής μαύρης τρύπας. Η Epic Games δεν έχει δώσει καμία εξήγηση, ούτε για το τι οδήγησε στη διακοπή διάθεσης του παιχνιδιού ούτε για το τι μέλλει γενέσθαι. Η εταιρεία, μάλιστα, διέγραψε πάνω από 12.000 tweets από τον επίσημο λογαριασμό της. Προέρχονταν από αγανακτισμένους και απελπισμένους παίκτες, οι οποίοι αδημονούν να πάρουν τη «δόση» τους από το Fortnite.

Σε ό,τι αφορά στο ίδιο το παιχνίδι, η αιφνίδια διακοπή του συντελέστηκε σύμφωνα με τα προαναγγελθέντα από την Epic Games. Όλοι περίμεναν την έναρξη του 11ου κύκλου, αντ' αυτού όμως ήρθε το τέλος, όταν μετά από μια κολοσσιαία έκρηξη απέμεινε μόνο η μαύρη τρύπα. Βέβαια, οι εξ επαγγέλματος ανασκαφείς του διαδικτύου, ήδη έχουν διαδώσει παντού ότι μετά από το Big Bang του τέλους, ο Fortnite θα περάσει σε επόμενο κεφάλαιο. Σε αυτό οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους διαφορετικά όπλα και δυνατότητες ενεργειών, εξελιγμένα και πειστικά πέρα από κάθε προηγούμενη εμπειρία. Επισήμως θα ονομάζεται Fortnite Chapter 2, Season 1.

Και μολονότι ο πλανήτης περιμένει με κομμένη την ανάσα τη συνέχεια του παιχνιδιού, η εταιρεία δεν βιάζεται να ανακοινώσει οτιδήποτε για το μέλλον του Fortnite. Εικάζεται, πάντως, ότι κάτι κοσμοϊστορικό -για τα δεδομένα του computer game τουλάχιστον- πρόκειται να συμβεί στο Fortnite όταν θα είναι και πάλι διαθέσιμο, πιθανότατα ακόμη και στα επόμενα ένα-δύο 24ωρα.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home