Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Διαθέσιμη η πρώτη έκδοση του Ubuntu Cinnamon


Το Ubuntu Cinnamon είναι μια νέα διανομή που χρησιμοποιεί το Cinnamon περιβάλλον του Linux Mint πάνω από το Ubuntu. Η πρώτη σταθερή έκδοση του βασίζεται στο Ubuntu 19.10.

Το Cinnamon είναι γνωστό γραφικό περιβάλλον για τους χρήστες του Linux Mint και όπως η επιφάνεια εργασίας MATE και το παλιό Unity του Ubuntu, έτσι και το Cinnamon είναι είχε ξεκινήσει ως αποτέλεσμα δυσαρέσκειας με την πορεία του πρώτου GNOME 3.

Ενώ μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση το Cinnamon σε κάθε διανομή Linux, πολλές φορές αυτό οδηγεί σε προβλήματα και μπορεί να μην προσφέρει πάντα την καλύτερη εμπειρία χρήσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μεγάλες διανομές Linux ξεχωρίζουν τις εκδόσεις ανάλογα με το γραφικό περιβάλλον της επιφάνειας εργασίας.

Η πρώτη σταθερή έκδοση του Ubuntu Cinnamon βασίζεται στο Ubuntu 19.10 και χρησιμοποιεί τον εγκαταστάτη Calamares από το Lubuntu και χρησιμοποιεί την έκδοση Cinnamon 4.0.10 με διαχειριστή αρχείων τον Nemo και Login Manager το LightDM. Υποστηρίζει τα EFI και UEFI και διαθέτει ISO με υποστήριξη τους 64bit επεξεργαστές.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε στο εξαιρετικό blog cerebrux του φίλου Salih.

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home